Trajnim Online Norvegjisht Niveli A1

Trajnues: Norvegjez 🇳🇴dhe Shqipëtar 🇦🇱.
Metoda: På Vei / Bokmål 🇳🇴
Mësimdhënia: 🇦🇱 Shqip - 🇳🇴 Norvegjisht / 🇬🇧Anglisht - 🇳🇴 Norvegjisht

Trajnimet tona online në gjuhën Norvegjeze janë perfekte nëse ju dëshironi të:
1⃣ - Përvetësoni shpejtë ⏩ gjuhën Norvegjeze 🇳🇴 ☑️
2⃣ - Keni kontroll mbi ecurinë dhe përparimin tuaj ☑️
3⃣ - Studioni intensivisht për të arritur sukses të menjëhershëm ☑️
4⃣- Përsërisni njohuritë në cdo kohë 🕒 ☑️

Mos ngurroni të na kontaktoni për çdo informacion lidhur me trajinimin e rradhes!
Regjistrimet janë hapur.
Trajinimi fillon me datë 25 Nëntor 2019 ☑️!
Falemiderit!

Norwegian Course Level A1

kr 1 600,00 Regular Price
kr 1 280,00Sale Price

    © 2019 Dominusoft.no

    • Grey Twitter Icon
    • Grey Facebook Icon
    • Grey Instagram Icon